SERRA D’OR

La Sala de Lectura Antoni Margarit està subscita a la revista Serra d’Or de l’editorial PAMSA (Publicacions de l’Abadia de Montserrat).
A partir del gener de 2017 ja podeu consultar un resum del contingut de cada número en la pestanya SERRA D’OR d’aquest blog.
A la Sala tenim tots els números d’aquesta revista des de l’any 1961 (del 1961 fins al 2015 vàren ser una donació). Si els voleu consultar, no dubteu a fer-nos una visita!

 

n.686

Què és la revista Serra d’Or?

La revista “Serra d’Or” es va iniciar l’any 1955 i, amb la seva orientació actual de publicació d’alta cultura, va començar l’activitat a finals de 1959.

Des d’un principi, es va proposar crear un espai eficaç de diàleg i col·laboració, oferint les seves pàgines a un nombre extraordinari de col·laboradors, de procedències ideològiques molt diverses i amb un temari molt ampli: religió i pensament, opinió, política, economia, arts plàstiques, llengua i literatura, disseny, arquitectura i urbanisme, teatre, cinema, televisió, crítica literària, etc. La revista ha fet possible la incorporació dels estudiosos més joves a un mitjà de difusió cultural d’un prestigi reconegut, i ha contribuït a una renovació en general dels esquemes de la crítica, tant literària com artística i, de manera especial, en el camp musical, del teatre i del cinema i la televisió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*