SOMRIURE

El Dia Mundial del Somriure es celebra cada any el primer divendres del mes d’octubre. La idea va sorgir d’Harvey Ball, artista comercial, creador el 1963 de la Smiley Face que es va convertir en símbol internacional de bona voluntat. L’any 1999 Harvey va impulsar la idea de celebrar, cada primer divendres d’octubre, el dia del somriure, i després de la seva defunció l’any 2001 es va crear la Harvey Ball World Smile Foundation, en honor al dissenyador.

Harvey Ball creia que cadascun de nosaltres té la capacitat de crear una diferència positiva en aquest món i va viure d’acord a aquesta creença. Sabia que qualsevol intent de millorar el món, per petit que sigui, val la pena. I va comprendre el poder d’un somriure.

Siguem, al menys per un dia, amables amb tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*