«El temps avança més ràpid que l’oblit».

Aquest mes hem seleccionat algunes de les frases de l’escriptora catalana Care Santos.

Care Santos va néixer a Mataró (Barcelona) l’any 1970. Va començar a escriure als 8 anys i des de llavors no ha deixat de fer-ho ni un sol dia de la seva vida. Però, qui és Care Santos?

Ella mateixa ens ho explica…

“Cada dia tinc més dubtes de qui redimonis és la Care Santos. Si és la mateixa pesada que cada dia em mira des del mirall del bany o és aquella altra que de tant en tant fa coses que criden l’atenció dels altres. L’atenció de gent que val la pena, vull dir.
Cronològicament, ambdues anem a l’hora des de sempre. Gairebé cinquanta anys, ja, de coincidir a tot arreu: els mateixos carrers, cinemes, teatres i restaurants, en aquella facultat de Dret on vam avorrir-nos tant, a la mateixa platja de Malgrat de Mar de la millor infantesa, al mateix diari barceloní dels primers  flirtejos amb les paraules, als mateixos cossos estimats, a les mateixes amistats que ambdues compartim.
Però entre nosaltres hi ha abismes que ens separen cada cop més: la que em mira des del mirall mai no gosaria opinar, ni aixecar la veu, ni sortir a escena…”

Si vols saber com acaba la descripció que fa d’ella mateixa pots descobrir-ho en el següent enllaç: https://www.caresantos.com/Biografia_Cat.htm

I si vols conèixer algunes de les seves frases, pots fer-ho clicant aquí LA FRASE

Font: nuvol.cat


Llibres de l’autora que pots trobar a la Sala de Lectura:

  • Habitaciones cerradas
  • Tot el bé i tot el mal
  • Mentida
  • El ball dels morts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*