DEL LLIBRE A LA PANTALLA

El 17 de març va arribar a la pantalla dels cinemes la pel·lícula INCERTA GLÒRIA del director Agustí Villalonga i basada en el llibre de Joan Sales que porta el mateix títol.

Cartell-pellicula-Incerta-Gloria

A la Sala de Lectura Antoni Margarit podeu trobar-hi el llibre

Incertagloria

I perquè us animeu a venir a buscar-lo, aquí hi deixem un petit fragment:

“Cada gest que fa per mi, creu que una altra vella el fa pel seu nét qui sap a on. El seu nét… Potser dient-li francament la cosa sortiria de dubtes; aclariria d’una vegada que el seu nét no ha estat mai alferes, que no ha festejat mai amb cap Irene. Cada cop que vaig per parlar-n’hi se’m fa un nus a la gola; només he gosat inquirir discretament la data de l’última carta rebuda, amb l’esperança que fos posterior. Desgraciadament és de força temps abans dels combats de Xilte -només en reben una cada tres o quatre mesos i és complicadíssim-. Ni tan sols es pot saber per on parava en aquelles dates, ja que en el camp enemic ja han establert la norma, que nosaltres hauríem d’establir també, de prohibir als soldats que a les cartes diguin on són.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*