LA FIGUERA, UN ARBRE DE LA NOSTRA CULTURA

El passat 19 de març va tenir lloc la Festa de l’arbre a Sant Cugat Sesgarrigues.

L’acte, que es va realitzar a El Bosquet del Polígon, va constar d’un esmorzar, una batuda de neteja, una petita mostra de cants de primavera realitzada per la Coral Infantil i la Coral El Raïm, un joc dels nens i nenes de l’escola Les Vinyes que consistia en un seguit d’endevinalles que els presents van haver d’encertar, la lectura d’un text sobre l’arbre que es plantava, la figuera, i parlaments de la regidora de medi ambient i de la presidenta de l’entitat La Font del Cuscó. També es va inaugurar una font. Finalment es va plantar l’arbre.

IMG-20170320-WA0000

A la pestanya ACTIVITATS CULTURALS d’aquest blog hi podreu trobar el text que la M. Àngels Tenas, en nom de la Sala de Lectura Antoni Margarit, va preparar i llegir durant la festa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*