Ecofira 2019 a Sant Cugat Sesgarrigues

Un any més al poble de Sant Cugat Sesgarrigues s’organitza una nova edició de l‘Ecofira, la fira mediambiental del Penedès que es basa en la difusió de temes tan importants i d’impacte social en aquest moment com són el consum responsable, la salut i el medi ambient.

Com cada any la Sala de Lectura Antoni Margarit hi tindrem el nostre estand. Enguany estarem ubicats al c/Ponent, a tocar mateix de l’edifici del Centre Cívic.

A part d’això, durant el diumenge, a la Sala també hi tindran lloc les xerrades següents:

  • 11h. RELACIONS DE PARELLA ESTABLE. Com crear i mantenir una relació de parella saludable i estable pas a pas. A càrrec d’Orlando Bravo Delgado.
  • 12.30h. PART – NAIXEMENT NATURAL: REPRENENT LA LLIBERTAT DE SER. Xerrada per acompanyar la vida des de l’inici… i aquest, on comença?. A càrrec de Lula Waehner i Daniel Aparicio Fadó.
  • 17h. ESCOLTA ACTIVA I ACTITUD VITAL PER A L’ENVELLIMENT. Taller d’escolta activa, reminiscència quotidiana i connexió amb la realitat per a un envelliment de qualitat. A càrrec de Montse Bueno.
  • 18.30h. MORIR BÉ, UNA NECESSITAT BÀSICA. SAPS COM VOLS FER-HO?. Podem gestionar i viure la mort com volem?. Fins on hi ha marge per escollir viure-la en comunitat?. Som provisionals és una iniciativa que vol posar la mort al centre de la vida, trencant el tabú que l’envolta, generant comunitat i impulsant l’empoderament. A càrrec de Som provisionals.

Si vols saber la resta del programa pots consultar el següent enllaç:

http://www.ecosantcugat.cat/edicio-2019/

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*