«He viscut en els llibres més del que he viscut en qualsevol altre lloc».

En aquesta ocasió, Neil Gaiman és l’escriptor del qual s’ha fet una selecció d’algunes de les seves citacions més indispensables recollides en l’apartat LA FRASE d’aquest blog.

imatge: infobae

Escriptor i guionista anglès, Neil Gaiman és un destacat autor dedicat al món del còmic, la literatura fantàstica i el terror.

Gaiman va començar la seva carrera com a crític i col·laborador de diverses revistes sobre còmics, treballant després com a guionista, primer de manera independent i després per a DC Còmics a Estats Units amb Orquídia Negra.

El 1989 crea la sèrie Sandman, la seva obra més coneguda dins el món del còmic, i que li valdria el reconeixement a nivell internacional. Amb 75 números i diverses novel·les gràfiques derivades, Sandman ha aconseguit nombrosos premis i està considerada una obra singular en la història del còmic contemporani.

Després d’aquest èxit, Gaiman va començar la carrera d’escriptor i va guanyar varis premis com el Premi Stoker 2001, el Premi Nébula de Novela el 2002 i el Premi Hugo el 2002 i el 2009. També va col·laborar amb Terry Pratchett.

En aquest blog literari podeu consultar més frases i pensaments de Neil Gaiman.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*