Altres

25 de novembre de 2017

EXPOSICIÓ I ENTREGA DE PREMIS del concurs de dibuix “Pintem els gegants”

Com a Cloenda de la celebració dels 10 anys de Els Gegants i la colla gegantera de Sant Cugat Sesgarrigues es va organitzar un concurs de dibuix i pintura adreçat a infants i joves i que tenia com a tema principal els gegants.

Es van fer tres categories de premis: de 3 a 6 anys, de 7 a 11 anys i de 12 a 16 anys. Finalment, com que la tercera categoria va quedar sense participació, el jurat i l’organització va creure convenient donar dos premis a les categories que restaven, així, finalment es van entregar quatre premis que consistia en un val bescanviable per llibres a la Llibreria Odissea de Vilafranca del Penedès.

L’acte es va realitzar al vestíbul del Centre Cívic. Es van poder veure tots els dibuixos participants exposats durant una setmana. La presentació de l’acte de Cloenda va anar a càrrec de la presidenta de la Sala de Lectura Antoni Margarit, Àngels Tenas, qui també va fer entrega de la Memòria de la taula Rodona de la Festa Major a la Colla gegantera de Sant Cugat Sesgarrigues, els Titots.

L’entrega dels premis a dues de les guanyadores del concurs, categoria 7 a 11 anys, fou per part de l’Alcaldessa de Sant Cugat Sesgarrigues, Montse Albet, i del president de l’entitat dels Geganters, Jose Mari Estudillo.

A part del premis, es va fer entrega d’un diploma de participació a tots els nens i nenes que van participar en el concurs.

L’acte finalitzà amb el ball dels gegants de Sant Cugat Sesgarrigues, El Sidro i l’Angeleta, al pati del Centre Cívic.

Sant Cugat Sesgarrigues