Recitals i lectures en veu alta

18 de juliol de 2019

Un cor d’estiu


22 de desembre de 2016

cartell-pastorets

100 anys Els Pastorets de Folch i Torres

Teatre llegit a càrrec d’estudiants de 3er d’ESO

El passat 22 de desembre a les 7 de la tarda, va tenir lloc a la Sala de Lectura Antoni Margarit el darrer acte cultural de l’any.

Arrel de la celebració del centenari de l’obra de teatre Els Pastorets escrita per Josep Maria Folch i Torres, l’entitat s’ha volgut sumar en el reconeixement a aquest escriptor català organitzant una sessió de teatre llegit de l’obra a commemorar.

Així doncs, a les set de la tarda, la presidenta de l’entitat M.Àngels Tenas va realitzar la presentació de l’acte amb un resum del que contindria la vetllada.

dsc_0009
Presentació de l’acte

Seguidament, la Rosa i la Carme van posar veu a la biografia de Josep M. Folch i Torres. Un petit tast del que va ser la seva vida acompanyada d’una projecció ens van introduïr en l’entorn de la creació de l’obra Els Pastorets.

en-patufet
Setmanari En Patufet

A continuació, el Joan va mostrar els llibres de l’autor que es poden trobar a la Sala de Lectura.

dsc_0013
Mostra de llibres

El moment més esperat i entranyable va venir quan els tres joves estudiants, el Roger, el Pol i el Jordi, van llegir i representar cinc fragments de l’obra Els Pastorets de Folch i Torres que també van tenir l’encert d’acompanyar amb imatges de quan ells, junt amb altres nens i nenes de l’escola de Sant Cugat, i organitzat per l’AMPA, van representar l’any 2012 aquesta mateixa obra. La música de nadales va ser una perfecta manera de finalitzar cada fragment. Amb moltes ganes, els actors van encomanar l’entusiasme al públic fent que gaudíssim tots plegats d’una bona introducció a les festes nadalenques.

dsc_0039
Lectura d’ Els Pastorets
dsc_0031
Moment de la representació

Quan s’acabà la representació, la M. Àngels va fer entrega d’uns diplomes als tres nois que tan gustosament havien participat en aquest acte.

dsc_0044
Entrega dels diplomes
dsc_0049
Els joves actors

I, com no podia ser d’una altra manera, ens varem desitjar bones festes mentre degustàvem coca, turrons i cava.

dsc_0066
Dolça tradició

Moltes gràcies a tots els assistents, socis, veïns i amics.

Sant Cugat Sesgarrigues